tiistai 22. maaliskuuta 2016

12.3.2016, KOLMANNEN KERRAN BUNDESLIIGAN PELISSÄ


Ja suosikkijoukkueemme FC Bayern Münchenin kotikentällä!



Tänne kirjoittelinkin aiemmin vähän tästä jalkapallohullujen karavaanareiden futisfanitus asiasta.

En tiedä miksi jo aivan alusta asti joukkueen suosikkipelaajat ovat olleet maalivahti Manuel Neuer ja hyökkääjä Thomas Müller. Maalivahdit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Neuer on itse rauhallisuus, kun Müller taas joukkueen ilopilkku, jolla on useimmiten naama hymyssä.

Alhaalta kuvasta pääsee klikkaamalla kuva-albumiin, jossa myös muutama lyhyt filmin pätkä kannustamisesta, maaleista ja maalien jälkeisestä riemuitsemisesta. Kuvissa myös vähän kuvatekstiä.



Onhan se huikeaa, kun 75 tuhatta katsojaa kannustaa ja iloitsee. Tunnelma ihan käsin kosketeltava. Ja kaikista parasta, kun kotijoukkue voitti 5-0 ja Thomas Müller teki kaksi maalia!

Soleil

2 kommenttia:

Jaaskarit kirjoitti...

Kyllä Münchenin matkan meilläkin on aina joskus kruunannut pääsy matsiin, mutta aina ei ole lippuja saatu. Bundesliigassa ei missään muualla näe niin paljon futiksen maailman terävintä huippua vaikka on loistava liiga toki muutenkin.

Pieni miinus tulee siitä, että Bayernin fanit ovat tottuneet jo ehkä liian hyvälle vuosien menestyksen myötä. Olemme olleet pari kertaa paikalla, kun Bayern on voittanut etukäteen selvästi huonomman vastustajansa "vain" 1-0 tai 2-0. Toisella kertaa omat fanit jopa vähän buuasivat kotijoukkueelle, kun voittivat "vain niin vähän". No, teillä ei ollut tuota ongelmaa, kun taululle lyötiin murskalukemat:)

Soleil kirjoitti...

Tähän peliin oli lippukaupassa vielä yksittäisiä lippuja saatavilla pelipäivänä.

Minulle itselle ei voittaminen ole tärkeintä vaan mukana oleminen ja eläminen, ei edes suosikkijoukkueen. :)